Author avatar
Sara Eline Eide
1966

1966. Spesialpedagog, relasjonsterapeut og forfatter.

Hun har bakgrunn som Tai Chi lærer, terapeut og veileder. Gjennom hennes mangeårige arbeid med mennesker, ser hun et fellestrekk som angår oss alle: Å oppleve at vi har verdi i kraft av å være menneske.

Hun har de siste 12 årene jobbet i skolen og har sett hvordan mange barn- og unge sliter psykisk. De sliter med å finne mening i eget liv, de sliter med alle følelsene som romsterer, de sliter med relasjoner til foreldre og de kan ha opplevd så traumatiske ting, som preger dem i så stor grad, at de ikke klarer å fungere normalt i livet sitt.

Samtidig som de bærer på alt dette, skal de møte skolens og samfunnets krav til prestasjoner både faglig og sosialt. Det kan bli mye å bære. PÅ bakgrunn av denne erfaringen har hun skrevet boken «På Oppdagelsesferd sammen – om å være tilstede for den enkelte. Denne boken beskriver denne problematikken fra innsiden.

Sara Eline driver firmaet: UngOppvekst som tilbyr kurs, foredrag og veiledning for foreldre, barnehager, skoler og læringsinstitusjoner. Hun gir også veiledning til ungdom.
Du kan lese mer på: www.ungoppvekst.no

Bøker av Sara Eline Eide
Other author